Systrarna Sonntag

Följ med oss genom motgång och framgång med hästen Batman

Figaro och Cassandra

Kategori: Tävling

Idag var det dgas för Figaro och C att debuter på dressyrbanan, de ställde upp i en klubbtävling. I LC:1 red de ihop 65,56%, trots felfattning åt bägge håll, detta slutade med en första placering!

I LB:1 red de ihop 61%, riktigt bra jobbat!








Figaro och cassandra tränar inför lördagen...

Kategori: My

img_1009 (MMS)

Figaro och cassandra tränar inför lördagens tävling! På lördag kommer figaro och 11åriga  cassandra ställa upp i en LC:1 och LB:1! Ska bli spännande att se hur det går :)

Värmdö

Kategori: Tävling

Jag och figaro var på värmdö rk 2 oktober och red LB:1 och LA:1.

I första klassen hade jag en super känsla, kommer ut och gissar på poäng runt 65-66% döm om min förvåning när speakern medelat mina poäng på 70% och att jag leder klassen, slutade med vinst :-)

I andra klassen var han trött, jag tycker han låg på lite i galoppen samt att vi hade ett avbrott. Kommer ut från banan och är nöjd, gissar på poäng runt 60-61% och hinner tänka att vad skönt då kommer vi inte hem så sent( em tävling och sista ryttaren skulle starta 8, så var inte så sugen på att vänta på prisutdelningen) men återigen meddelar speakern att det är en ny ledare i klassen på 67,5%, trodde först vi hörde fel, men det stämde och jag slutade som vinnare även i den klassen :-)

En härlig dubbelseger!!!

Det var en glad ryttare som åkte hem sen trots att klockan hann bli mycket ;D