Systrarna Sonntag

Följ med oss genom motgång och framgång med hästen Batman

MSVC debut?

Kategori: My

Nu är de regionala licenserna fixade, vi satsar nu på att debutera MSV i augusti :)

Pollenallergi?

Kategori: My

Veterinären var idag ute för att vac. Figaro. Jag passade då på att fråga om hans något irriterade slemhinnor samt att han andas tungt, veterinären kunde nästan direkt svara att Figaro förmkodligen lider av lätt pollenallergi, så ska köpa Nostrilvet, och hoppas det kan hjälpa honom.

 

NostrilVet
NostrilVet är ett kliniskt dokumenterat medicinsk-tekniskt hjälpmedel som förstärker nässlemhinnans filtrerande förmåga. På så sätt förhindras damm och medföljande allergener som t ex mögelsporer och pollen att irritera eller utlösa en allergisk reaktion. Effektivt och direktverkande när hästen inte kan undvika dammiga miljöer eller redan utvecklat alllergi.

Figaro har det skönt.

Kategori: My



Figge har gått på bete i 2 veckor nu, så imorgon är det dags att börja skritta igen. :)

Figaro

Kategori: My

Figaro har nu vila och går på bete, han har gjort det sen lördagens tävling och kommer göra det minst en vecka till, det är han värd!

Lite filmer :)

Kategori: My

LB:3 Botkyrka

LA:3 Upplands-bro



LB:2 Upplands-bro



Vallatorp LA:4



Vallatorp LB:2

8:e placering på botkyrkas lokala dressyr ...

Kategori:

img_1626 (MMS)

8:e placering på botkyrkas lokala dressyr idag, red lb:3 :)

Min dator är död, ville hälsa att det gick...

Kategori:

img_1618 (MMS)

Min dator är död, ville hälsa att det gick bra i helgen igen :) 7:à 63% lb:2. var i Upplands-bro. Red LA:3 på 63%, 8p utanför placering

Lektion #2

Kategori: My

Denna vecka har det blvit två lektioner, igår red jag för Fia. Han jobbade på mkt bra och vi jobbade mkt skolor. Läns långsidan red vi öppna - förvänd sluta - öppna - fattning. Han var riktigt fin under hela passet och båda tränarna jag ridit för denna vecka har verkligen tyckt at han har utvecklas, mitt lilla hjärta!

I höger galoppen kunde han hålla sig riktigt samlad och aktiv, vänster galoppen var jobbigare och det märktes att han inte orkade håll ut den lika länge.

Jag red på fasta tredelade och remont och han trivdes med det fortfraande vilket var skönt.

Idag fick han skritta-trava ut en liten vända, det tyckte han var härligt.